Type plaatsen gezinnen

Waarschijnlijk heb je al gelezen dat wij verschillende zones hebben. Een rust zone en een gezinnen zone. Maar er is ook nog verschil tussen de type plekken. Zo hebben wij plaatsen met privé sanitair, comfort + plaatsen en comfort plaatsen. Wil jij weten wat het verschil is en over welke faciliteiten deze plaatsen beschikt? Lees dan snel verder!

Comfort+ plaats in de zone voor gezinnen

Wij hebben niet gekozen voor hypermodern maar juist compact, praktisch en makkelijk privé sanitair. Hierdoor hebben wij er een behoorlijk aantal kunnen plaatsen ter vervanging van een traditioneel sanitair gebouw. Het fijnste is dat de privé sanitair op je kampeerplaats staat, je hoeft dus nooit meer ver te lopen. Ideaal als de kleine ‘s nachts een keer moet of wanneer je je toilet niet met een ander wilt delen.

De privé sanitair plaatsen hebben een klein verwarminkje voor de eerste kou, ze zijn aangesloten op onze warm water ringleiding of ze beschikken over een eigen elektrische boiler. Uiteraard hebben ze allemaal een eigen wc, wasbak en douche.

De kampeerplaats heeft een 10 ampère aansluiting, dit is genoeg voor een koffiezetapparaat, oventje en of waterkoker. Let wel op een elektrische kachel werkt niet, hiervoor adviseren wij een gaskacheltje of een dekentje.

Verder hebben deze plaatsen een oppervlak van minimaal 100 vierkante meter (circa 9*12) en is er achter de caravan begroeiing aanwezig. De privé sanitair veldjes hebben bijna allemaal een klein speeltuintje en bevinden zich hoofdzakelijk op veldjes met maximaal 10 kampeerplaatsen.

Tijdens je verblijf mag je je auto naast de caravan parkeren, maar wij adviseren om de auto te plaatsen op de parkeerstrook langs de velden, zodat de velden zo veel mogelijk auto vrij blijven.

Lijkt het jou wel wat om privé sanitair bij te boeken? Boek dan hier jou plaats met privé sanitair.

Comfort+ plaats gezinnen zone

Op onze camping hebben wij twee soorten comfort+ plaatsen in de gezinnen zone. Het verschil is namelijk dat er twee veldjes op onze camping zijn waar geen honden mogen komen.

De kampeerplaats zelf heeft een 10 ampère aansluiting en een eigen wateraansluiting. De 10ampere is genoeg voor een koffiezetapparaat, oventje en of waterkoker. Let wel op een elektrische kachel werkt niet, hiervoor adviseren wij een gaskacheltje of een dekentje.

De comfort+ plaatsen hebben een oppervlak van minimaal 100 vierkante meter (circa 9*12) en achter de caravan is begroeiing aanwezig. De meeste plaatsen hebben ook een klein speeltuintje met glijbaan en over het algemeen zijn de veldjes niet groter als 8 tot 10 plaatsen.

Tijdens je verblijf mag je je auto naast de caravan parkeren, maar wij adviseren om de auto te plaatsen op de parkeerstrook langs de velden, zodat de velden zo veel mogelijk auto vrij blijven.

Comfort plaats gezinnen zone

Deze plaatsen zijn als het Gardameer in Twente!

Ze hebben een geweldige ligging aan of bij het water. Helaas hebben wij hier alleen maar een hoogseizoen vergunning waardoor een een kleiner sanitair gebouwtje staat met beperktere voorzieningen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze meerdere malen per dag schoon gemaakt wordt.

De kampeerplaats zelf heeft een 6 ampère aansluiting. 6 ampère (circa 6*220= 1320watt) is genoeg voor een klein koelkastje, mobiele opladers e.d. maar niet voor bijvoorbeeld een waterkoker die je thuis ook gebruikt. Je hebt hier echt kampeerspullen nodig met een beperkt wattage.

Wij adviseren om hier niet met de allerkleinste te gaan staan, want ze zijn eerder bij het water dan je denkt. Maar als je ze eenmaal zo oud hebt en ze mogen onder jullie toezicht voor de tent zwemmen dan is dit echt een fenomenale plek.

Het liefst hebben wij zo weinig mogelijk auto’s op dit veld en wij adviseren om je auto op de nabije parkeerplaats te plaatsen.

Wil jij een plaatsje aan het Gardameer in Twente? Klik dan hier voor jou comfort plaats.