camping-de-rammelbeek-familie-camping-lattrop

De nette kampeerder

De nette kampeerder

De nette kampeerder is een term die wij gebruiken voor de kampeerders die zich houden aan de algemene normen en waarden. De nette kampeerder leest voor zijn verblijf even de algemene voorwaarden (van verhuur) door. Zodat iedereen volledig op de hoogte is van wat wel en niet kan/mag op de camping.

Zie ook het uitgebreide reglement voor jaarplaatsen.

Algemene voorwaarden

De nette kampeerder leest voor zijn verblijf even de algemene voorwaarden van camping de Rammelbeek door. Zodat iedereen volledig op de hoogte is van wat wel en niet mag op de camping. Tevens voldoen wij en dient de kampeerder te voldoen aan de algemene voorwaarden van Recron. Meer informatie over (de annuleringsvoorwaarden) Recron vindt je hier (NL, DE, EN)

Aankomst en vertrek
Onze reserveringen lopen van 13.00 uur tot vertrek 11.00 uur. In overleg is een late check-out mogelijk. Hiervoor geldt het dagtarief van €15,-. Dit dient vooraf aangegeven te worden.

Camping beleid
Op onze camping hoort iedereen zich netjes te gedragen. We hebben het beleid dat jongeren niet alleen mogen verblijven op onze camping. Dit houd ook in dat er geen party tenten zijn toegestaan en of luide muziek. Bij ongepast gedrag wordt verzocht de camping per direct te verlaten. Als u bij ons verblijft, gaat u akkoord met de Recron toeristisch kamperen.

Tarieven
Let op: Het kan voorkomen dat tarieven in het online boekingssysteem afwijken van de daadwerkelijke tarieven. U kunt geen rechten ontleden aan deze gegevens. Mochten er gegevens niet kloppen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan de informatie controleren en aanpassen indien nodig.

Verhuur
Het huren van een van onze accommodaties start op de aankomstdag om 15.00 uur op de vertrekdag tot 10.00 uur. In het hoogseizoen verhuren wij alleen van zaterdag tot zaterdag (behalve de safaritenten). Verlengingen, aankomsten en of vertrek op andere dagen is in overleg mogelijk. Linnengoed dient u zelf mee te nemen of bij te reserveren via de receptie. In verband met verschillende indelingen en inrichtingen van de te verhuren objecten, raden wij u aan deze van tevoren te bezichtigen!

Mocht u afwijkende data hebben en hiervoor een prijsopgave willen, mail dan naar info@rammelbeek.nl

Overig kosten verhuur
Eventuele borg dient betaald worden bij aankomst. Gemeentelijke heffingen p.p.p.n., reserveringskosten, huisdier per nacht (max 1). (Indien nodig: eindschoonmaak).

Overige kosten kamperen
Kosten kamperen gemeentelijke lasten p.p.p.n., reserveringskosten/voorkeursplaats per boeking, borg slagboomsleutel / privé-sanitair, eindschoonmaak (bij privé sanitair), dag bezoekers €3,00. Reserveringen kunnen niet uitgewisseld worden en de hoofdboeker dient te allen tijden aanwezig te zijn.

Toegangssleutel
De camping wordt afgesloten door middel van een slagboom. Bij aankomst krijgt u tegen een contante betaling van €20,00 borg een sleutel, deze kunt u gebruiken voor de slagboom, de wasserette en familiedouche.

Reserveringsbetalingen
50% van het totaalbedrag dient binnen 14 dagen na de reservering betaalt te worden. Het resterende bedrag mag u  1 maand voor aankomst betalen. Als er geen aanbetaling is gedaan mag de camping u weigeren of een ander plaats toewijzen.

Nachtrust
Tijdens het hele seizoen zijn groepen welkom. Er dient echter wel rekening gehouden te worden met de nachtrust die van 22.30 uur t/m 07.30 uur duurt. Dit zijn tevens de tijden waarop de slagboom gesloten is.

Annuleringsverzekering
Wij raden u aan voor de vakantieperiode een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@rammelbeek.nl

Overige info
De camping is niet geschikt voor alleen reizende jongeren.  Een opblaasbaar kinderbadje is toegestaan, onder de voorwaarde dat deze max. 10cm diep en max 4m2 groot is, mits er voldoende toezicht wordt gehouden.

Recreatiewerk
Recreatiewerk is aanwezig tijdens perioden zoals Pasen, meivakantie, hemelvaart Pinksteren en tijdens onze hoogseizoensperioden (voor de exacte data zie ook de prijslijst).

(onder) verhuur
Onderverhuur van jaarplaatsen/seizoensplaatsen is mogelijk, neem dan vooraf contact op met de receptie. Mocht u gezamenlijk gebruik willen maken, met uw kinderen en/of kleinkinderen, van uw onderkomen, laat u eens verassen en vraag een prijsopgave aan.

Mooi weer garantie
Als u met uw eigen tent, caravan of camper komt, dan bieden wij u gratis een mooi weer garantie aan, als u het weer te slecht vindt, kunt u de niet-genoten dagen (waarde in geld) op een ander tijdstip in een lopend seizoen opmaken.

Aansprakelijkheid
Iedereen is van harte welkom op onze camping. Wegens juridische redenen zijn wij genoodzaakt aan te geven dat wanneer u ons terrein, gebouwen, zwembad en speeltoestellen dan wel niet vrijwillig of betaald betreed dit geheel op eigen risico is. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor schadeposten veroorzaakt door verblijfsgasten of natuur.

Foto’s & sociale media
De medewerkers van camping de Rammelbeek of andere campinggasten kunnen foto’s maken tijdens uw verblijfsperiode. Het kan voorkomen dat foto’s online via sociale media worden gedeeld. Wilt u voorkomen dat de door camping de Rammelbeek gemaakte foto’s online zichtbaar zijn,  dan dient u dit voor uw verblijf schriftelijk aan te geven. Camping de Rammelbeek is niet verantwoordelijk voor de verspreiding van foto’s gedeeld en/of gemaakt door camping gasten.

Zwembadje?
Het plaatsen van een kinderzwembadje op een openbaar veld (een veld dat voor alle campinggasten toegankelijk is en dat niet behoort tot de feitelijk door de recreant gehuurde kampeerplaats), is niet toegestaan. Het plaatsen van een kinderzwembadje op de kampeerplaats die door de recreant is gehuurd is toegestaan, mits daarbij een volwassene aanwezig is die toezicht houdt op een ieder die zich in of rondom het badje begeeft. Het moet de recreant duidelijk zijn dat hij/zij te allen tijde, voor iedereen die zich in of rondom het kinderzwembadje bevindt, verantwoordelijk is voor al datgene dat er in het zwembadje in zijn/haar bijzijn dan wel afwezigheid gebeurd. ´s Avonds en ´s nachts en bij het verlaten van de kampeerplaats dient de recreant het water uit het zwembadje te verwijderen.

Overige zaken:

 • Autoverkeer is uitsluitend toegestaan tussen 7.30 en 22.30 met een maximum snelheid van 15km per uur;
 • Nachtrust vindt plaats tussen 22.30 en 7.30 en in het hoogseizoen mogen geen grote werkzaamheden plaats vinden;
 • Afval dient gescheiden ingeleverd te worden en grof vuil dient zelf naar de stort gebracht te worden;
 • Barbecueën is toegestaan wanneer er een emmer water binnen handbereik is, indoor pellet-/houtkachels zijn verboden;
 • Eigen auto dient op eigen plaats of parkeerstrook geparkeerd te worden, 2de auto alleen mogelijk op de bezoekers P;
 • Gasslangen dienen tijdig vervangen te worden;
 • Partytenten, feesten en ‘harde’ muziek zijn niet toegestaan;
 • Verblijf uitsluitend voor recreatief gebruik, permanente bewoning is verboden;
 • Onderverhuur is mogelijk alleen tegen een vergoeding p.p.p.n. of bijv. met een familiewissel arrangement i.o.m. de camping eigenaar;
 • Huisdieren zijn alleen aangelijnd welkom en ontlasting dient opgeruimd te worden;
 • Je dient je eigen stacaravan / chalet te verzekeren;
 • Bij schade door bijv. brand in uw chalet, mag de camping op kosten van u/uw verzekering het chalet verwijderen;
 • Een eigen zwembad dient te allen tijde onder toezicht te staan en met een maximum waterniveau van 5cm hoog;
 • Er mag slechts één kampeermiddel geplaatst worden op de gehuurde plaats;
 • Waar dit reglement niet voorziet beslist de directie.

AVG Wetgeving
Uw NAW gegevens worden offline bewaard en uitsluitend gebruikt voor het verifiëren van de juiste persoon bij de juiste boeking, contactmomenten voor eventuele vragen, nood(zakelijk) contact tijdens uw verblijf op onze camping. NAW gegevens en plaatsnummer worden niet doorgegeven aan derden, zonder mondelinge toestemming van de naamdrager. Bij een reservering op camping de Rammelbeek gaat u akkoord voor het ontvangen van een nieuwsbrief. Mocht u dit niet wensen dan dient u dit mondeling of schriftelijk te laten weten. Voor een volledig overzicht over ons AVG beleid klikt u hier.

Tevens is er op de camping camerabewaking. Alleen bij misdaad of ongeval kan het zijn dat deze beelden worden gedeeld aan derden. Echter eventueel aanwezige betrokkenen die niks met ‘het voorval’ te maken hebben worden nooit herkenbaar gemaakt.

Na het lezen van de algemene voorwaarden zal de nette kampeerder blij zijn, aangezien er op ons park  allemaal nette kampeerders zijn. En als iedereen zich aan de normen en waarden houdt, wordt de vakantie nog leuker.

Veelgestelde vragen:

 • Is er wifi op de camping?

  Ook op vakantie wil je natuurlijk in contact blijven met je vrienden. Goed nieuws voor jou! Op onze hele camping is WiFi aanwezig. Op het gehele terrein hebben wij meerdere glasvezelpunten aangelegd om te zorgen voor een snelle WiFi verbinding op de camping.

  Voor meer informatie over wifi op de camping, klik hier

 • Is er een animatieteam op de camping aanwezig?

  Camping de Rammelbeek is een camping met animatie voor jong en oud. Wil je weten welke hoogtepunten er georganiseerd zijn op de camping en in de omgeving tijdens jou verblijf? Klik dan hier voor het animatieprogramma.

 • Wat is er allemaal op de camping te doen?

  Camping de Rammelbeek heeft maar één doel. Iedereen laten genieten van een fijne vakantie en een zorgeloos verblijf! Camping de Rammelbeek beschikt over een groot aantal faciliteiten, voor meer informatie hierover klik hier

 • Wat is er in de omgeving van de camping te doen?

  Benieuwd wat er in de omgeving van onze camping allemaal te doen is? Bekijk onze pagina waarop een aantal suggesties zijn weergegeven. Klik hier

Like ons op Facebook!

Ga terug