Erop uit met z’n tweeën

Wij, familie Groeneveld en medewerkers hebben er bewust voor gekozen om een rustzone te maken op onze prachtige camping. De rustzone is gesitueerd in een groene omgeving aan of nabij de visvijver. We hebben er voor gekozen om de rustzone in de buurt van het restaurant en receptie te plaatsen zodat je niet ver hoeft te lopen voor vragen over prachtige wandel/fiets routes of bijvoorbeeld een lekker softijsje.

Onze gasten kunnen in de rustzone kamperen voor een nette prijs in het mooie Twente. Onze camping is van alle gemakken is voorzien. Over het algemeen kamperen in de rustzone hoofdzakelijk stelletjes die iets ouder zijn. Uiteraard is het geen probleem als de kleinkinderen een keer langs komen, maar mocht je echt op vakantie willen met de het jonge grut dan adviseren wij een plekje in de gezinnen zone.

Onze camping gelegen in het bosrijke Twente is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke fietstocht in één van de natuurgebieden in de omgeving of voor het wandelen in pittoreske stadjes zoals Ootmarsum. Bezoek kasteel Bad Bentheim, de Twentse molens en de glaskunst dit is nog maar een begin van het geen dat je gezien moet hebben. Niet alleen in de omgeving is veel te doen, ook op de camping zelf zijn veel voorzieningen aanwezig die zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie. De ochtend beginnen met een kopje koffie en verse croissantjes van de campingwinkel waarna je alle tijd hebt om bijvoorbeeld te vissen aan onze visvijver of te kletsen met andere campinggasten. Verder zijn er verschillende activiteiten zoals joules de boules, bingo of Twents klootschieten.

Wist je dat de Rammelbeek nog geen 7 kilometer van Ootmarsum, Denekamp en Nordhorn ligt.

Streetview hoogseizoen camping de rammelbeek

Wellicht niet het ideale moment om iets te laten zien van onze camping, maar in het bijgevoegde filmpje is een soort streetview gemaakt. Het filmpje start bij het privé sanitair aan de visvijver.

Omgeving Dinkelland, Denekamp, Ootmarsum

Tijdens alle jaargetijden is er wel iets te doen in onze prachtige omgeving. De VVV houd ons op de hoogte van de laatste activiteiten en deze delen wij graag met jullie zodat je tijdens je verblijf niks hoeft te missen!