Camping met animatie

Camping de Rammelbeek is een camping met animatie voor jong en oud. Naast de animatie programma’s wordt er van alles georganiseerd. Ook wordt er in de omgeving van de camping van alles gedaan. Wil je weten welke hoogtepunten er georganiseerd worden tijdens jou verblijf, bekijk dan snel de onderstaande programma’s.

Let op: Het animatieprogramma kan altijd iets afwijken van wat online staat. Als je op de camping bent kun je het volledige overzicht wekelijks op halen bij de receptie. Tevens kun je bij de receptie ook wandelroutes, fietsroutes en andere omgevingsinformatie ophalen.

Tip: onze camping met animatie heeft voor alle leeftijden wel iets leuks te doen, maar de meeste activiteiten worden georganiseerd voor kinderen onder de 16 jaar. Wil je meer informatie neem dan even contact op via info@rammelbeek.nl

Animatieprogramma op de camping

Heb jij al gekeken wat we gaan doen tijdens jouw vakantie? Kijk snel naar de onderstaande animatie programma’s!

Animatie Laagseizoen
1 t/m 6 mei
7 t/m 9 mei
Animatie programma 10 tot 15 mei
Hemelvaart

Maandelijks staat hier het nieuwe VVV programma van Ootmarsum / Dinkeland. Hierop staan alle activiteiten die in de omgeving worden georganiseerd. Daarnaast kun je ook altijd een kijkje nemen bij de vrienden van onze camping welke leuke activiteiten aanbieden in de omgeving van onze camping. Kortom camping de rammelbeek is de ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie.

VVV programma augustus