Camping met animatie

Camping de Rammelbeek is een camping met animatie voor jong en oud. Naast de animatie programma’s wordt er van alles georganiseerd. Ook wordt er in de omgeving van de camping van alles gedaan. Wil je weten welke hoogtepunten er georganiseerd worden tijdens jou verblijf, bekijk dan snel de onderstaande programma’s.

Let op: Het animatieprogramma kan altijd iets afwijken van wat online staat. Als je op de camping bent kun je het volledige overzicht wekelijks op halen bij de receptie. Tevens kun je bij de receptie ook wandelroutes, fietsroutes en andere omgevingsinformatie ophalen.

Tip: onze camping met animatie heeft voor alle leeftijden wel iets leuks te doen, maar de meeste activiteiten worden georganiseerd voor kinderen onder de 16 jaar. Wil je meer informatie neem dan even contact op via info@rammelbeek.nl

Animatieprogramma op de camping

Zwem jij met Bollo mee met de zwemvierdaagse? Of versla jij de proffessor op superhelden dag? Jaja er is weer van alles te beleven, kijk snel wat er voor jou allemaal te doen is.

Animatie programma 22-7 t/m 29-7 2017

Wist jij dat Bollo ontzettend blij wordt van dieren. Kleine dieren, grote dieren, wat is jouw lievelingsdier? Kijk snel welke dierenspellen we allemaal gaan doen! Maar nu pakt Bollo snel de trein om naar de musical te gaan, hij heeft gehoord dat FROZEN draait, speel jij daarin mee?

Animatie programma 29-7 t/m 4-8 2017

Deze week is het weer zo ver, Bollo got talent! Ben jij de beste in iets, steel dan de show. En voor wie niet van shows houd wordt het weer griezelen geblazen, want de spooktocht staat weer op het programma….

Animatie programma 5-8 t/m 11-8 2017

Wat is er te doen in de omgeving

Natuurlijk kun je je hele verblijf op de camping blijven, maar er even op uit is ook niet verkeerd. Maandelijks staat hier het nieuwe VVV programma van Ootmarsum / Dinkeland. Hierop staan alle activiteiten die in de omgeving worden georganiseerd. Daarnaast kun je ook altijd een kijkje nemen bij de vrienden van onze camping welke leuke activiteiten aanbieden in de omgeving van onze camping. Kortom camping de rammelbeek is de ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie.

VVV programma november