Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair

Wij geloven in een camping met prive sanitair, lekker je eigen plekje, je eigen wc en geen gesleep met wc rollen. Camping de Rammelbeek heeft misschien wel de meeste plaatsen met privé sanitair in heel Nederland. Meer dan 100 plaatsen zijn voorzien van een eigen privé sanitair gebouwtje. Het prive sanitair staat op een ruime plaats met daarop een compact gebouwtje met daarin een eigen badkamer met douche, WC en wasbak. Ze staan op je kampeerplaats en ze zijn alleen voor jou. Je hoeft dus niet meer naar een sanitair gebouw te lopen.

Waarom is prive sanitair op onze camping anders

De meeste van onze privé sanitair zijn voorzien van ondergrondse ringleidingen, deze zijn aangesloten op palletkachels waardoor onze camping van het gas af is. Naast deze groene oplossing is het ook nog eens ideaal, want je hebt direct en constant warm water. Verder zijn er nog een paar voorzien van een elektrische boiler, dit werkt prima, maar het dit houd wel in dat je niet langer als 15 minuten met warm water tegelijkertijd kunt douchen.

Wist je dat: over de hele camping een grijs watersysteem ligt en daarmee onder andere regenwater wordt hergebruikt voor het doorspoelen van alle wc’s en dat we in 2016 de gas aansluiting op zeggen omdat we met palletkachels zorgen voor warm water.