Camping de Rammelbeek op weg naar 2018
Velen van jullie hebben het mogen ervaren, 2017 was een geweldig jaar! De nieuwe website, groene investeringen, de ijsberg en het nieuwe privé sanitair zorgden voor vele geslaagde vakanties! Daarnaast waren er nog een aantal verbeteringen die we ook in 2018 willen behouden:

Kamperen in twente

*De voor- en naseizoen actie, kamperen op camping de rammelbeek voor slechts €10,-
Het was lekker druk dit jaar, ook in het voor- en naseizoen! Voornamelijk de rustzoekers onder ons wisten de camping te vinden. Maar ook de kampeer en caravan clubs huurden zo af en toe een veldje af. Klik hier voor het uitgebreide tarieven overzicht.

*Kamperen inclusief water en elektra
Dit jaar hebben we geëxperimenteerd met het vrijgeven van douchen en elektra. En wat blijkt, iedereen doet heel goed zijn best! Het verbruik is wel iets gestegen, maar de kampeerder is super blij met de all-in tarieven, want het zorgt niet voor een rare verrassing bij vertrek.

*Animatiewerk
In 2017 hebben we voor het eerst samengewerkt met Animatiewerk. Een enthousiaste partij waarin wij geloven en samen hopen we de kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Zodat iedereen een top vakantie heeft.

*Lazergamen, graffiti workshops, pony rijden de brandweer etc.
Ook dit jaar willen we weer coöpereren met partijen die unieke activiteiten aanbieden. We hebben al een aantal ideeën, maar tips zijn altijd welkom.

Ohja, let op: hemelvaart & pinksteren is al voor 80% in optie, wees er dus snel bij.

What’s new in 2018?
Uiteraard zijn we ook weer hard aan het werk met de voorbereidingen van 2018. Zoals het er nu uitziet hebben we weer een paar leuke nieuwtjes. Ben jij benieuwd welke? Lees dan snel door:

*De glijbaan
De meesten kunnen niet wachten, wij ook niet! Hoewel er schot in de zaak zit blijft het nog steeds pittig. Zoals het er nu voorstaat hebben we akkoord van de provincie om de waterglijbaan bij het zwembad te plaatsen, verder zijn er grondboringen geweest ten behoeve van het fundatierapport en is er een deel van het oude toiletgebouw vrij gemaakt ter voorbereiding van de uitglijbak. Spannend!

*Afwatering velden
Afgelopen naseizoen waren een paar fikse buien die een aantal velden behoorlijk nat achter lieten. Inmiddels hebben we acht velden compleet aangepakt om te zorgen dat de mogelijke water overlast wordt beperkt. Maar we gaan er vanuit dat we in 2018 met name mogen genieten van het zonnetje.

*Safaritenten met eigen sanitair op camping de rammelbeek
Stapje voor stapje proberen we de kwaliteit te verhogen. Om die reden zijn een aantal verhuurcaravans uit de verhuur gegaan en daarvoor komen vijf safaritenten terug. Drie daarvan zelfs met eigen sanitair! Ben je benieuwd vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Camping de rammelbeek

Jullie hulp is van harte welkom
Ken je iemand die nog een jaarplaats zoekt of iemand die beslist een keer bij ons op de camping moet staan, denk hierbij ook aan de schouting, schoolkamp of voetbalclub, laat het ons weten en klik hier, dan sturen wij een op maat gemaakte aanbieding op.

Allerlaatst
Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen toe! Samen met onze seizoen en jaargasten zullen wij het nieuwe jaar inwijden op 21 januari om 14.00 tijdens de nieuwjaarsborrel.
Geniet ervan en we hopen jullie in 2018 weer te zien op camping de rammelbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *