Sanitairgebouw

Op onze camping zijn twee sanitair gebouwen aanwezig. Deze zijn van alle gemakken voorzien en worden meerdere malen per dag schoon gemaakt. Heb je door het spelen op onze camping vieze kleding gekregen? Geen probleem, er staan ook wasmachines in het grote sanitair gebouw! Zo geniet je onbezorgd van je vakantie. De sanitair gebouwen staan verdeeld over de camping, waardoor je voor een bezoekje aan een van de gebouwen nooit ver hoeft te lopen. Wil je de sanitair voorzieningen niet delen? Bekijk dan ons aanbod privé sanitair.


Invalidentoiletten

Naast het zwembad bevindt zich het invalide toilet. Hier is een apart toilet en doucheruimte speciaal ingericht voor de minder valide mensen onder ons. Wilt u gebruikmaken van deze voorziening, vraag dan de receptie voor de sleutel.

Wist je dat: over de hele camping een grijs watersysteem ligt en daarmee onder andere regenwater wordt gebruikt voor het doorspoelen van alle wc’s en dat wij met palletkachels zorgen voor warm water. Hierdoor zijn wij niet meer aangesloten op het gas.