Camping met privé sanitair

Privé sanitair

Camping met prive sanitair

Wij geloven in een camping met prive sanitair, lekker je eigen plekje, je eigen wc en geen gesleep met wc rollen. Camping de Rammelbeek heeft misschien wel de meeste plaatsen met privé sanitair in heel Nederland. Meer dan 72 plaatsen zijn voorzien van een eigen privé sanitair gebouwtje. Het prive sanitair staat op een ruime plaats met daarop een compact gebouw en daarin een eigen badkamer met douche, WC en wasbak, tevens beschikken ze over eigen verwarming, ideaal voor in het voor- en naseizoen. Ze staan op je kampeerplaats en jij hebt de sleutel. Je kunt dus heerlijk alle spulletjes achterlaten en je hoeft niet meer midden in de nacht naar een toiletgebouw te lopen.

Wat maakt ons prive sanitair anders

Omdat we zoveel privé sanitair plaatsen hebben, hebben we scherp in kunnen kopen. Om die reden is het ook nog eens erg goedkoop om bij ons met privé sanitair te overnachten! Vooral in het voor- en naseizoen zijn de maandarrangementen erg interessant. Bekijk snel ons aantrekkelijke aanbod en bereken hier je tarief.

Daarnaast hebben we naast al onze gebouwen de hele camping met prive sanitair voorzien van ondergrondse ringleidingen, deze zijn aangesloten op palletkachels waardoor onze camping van het gas af is. Naast deze groene oplossing is het ook nog eens ideaal, want je hebt direct en constant warm water.

Wist je dat: over de hele camping een grijs watersysteem ligt en daarmee onder andere regenwater wordt hergebruikt voor het doorspoelen van alle wc’s en dat we in 2016 de gas aansluiting op zeggen omdat we met palletkachels zorgen voor warm water.

Bekijk alle faciliteiten

Wat er nog meer te doen is: