Overdekt Zwembad

Safaritent met eigen badkamer

Camping Overijssel met zwembad

Op Google vindt je ons via camping overijssel met zwembad. Wij willen namelijk graag dat alle waterliefhebbers onder ons weten dat wij een overdekt zwembad hebben. Als je bij ons aan het kamperen bent, dan is er altijd een zwemgelegenheid in de buurt. Want naast een overdekt zwembad hebben we ook een recreatiemeer/zwemvijver. Hierin liggen twee water speeltoestellen zoals een grote ijsberg waar je op kunt klimmen. Als je hier meer informatie wilt over het recreatiemeer/zwemvijver klik dan hier.

Overdekt zwemmen op de camping

Het overdekte zwembad ligt centraal op ons camping verder is het verwarmd en tot 1,40 diep. De ideale gelegenheid voor een dagje wanneer het weer iets minder is of voor verkoeling in de zomer. Het biedt plezier voor jong en oud want het zwembad is er iedere ochtend geopend tot 10uur om lekker rustig baantjes te trekken en daarna hebben de kinderen vrij spel. Ook voor de allerkleinsten onder ons valt er genoeg te spetteren in het peuter spraypark, maar we vinden het wel belangrijk dat papa en mama dan mee komen om een oogje in zeil te houden.

Zwemmen in de buurt van de camping

Naast alle zwemfaciliteiten op onze camping, zijn er ook nog giga veel zwembaden in de omgeving zoals zwembad de Dorper esch en Freibad Nordhorn. Zie hiervoor ook wel de onderstaande linkjes:

Ontwikkeling zwembad

Vanaf eind 2022 zijn wij begonnen met het vernieuwen van het zwembad! En we kunnen niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien! Het doel is om alles af te hebben vóór Pasen 2023 en daar werken wij hard voor.

Mocht je het leuk vinden, hieronder een sfeer impressie van de werkzaamheden die al zijn uitgevoerd en een paar 3D tekeningen van hoe het gaat worden.