Overdekt Zwembad

Overdekt zwembad

Camping Overijssel met zwembad

Op Google vindt je ons via camping overijssel met zwembad. Wij willen namelijk graag dat alle waterliefhebbers onder ons weten dat wij een overdekt zwembad hebben. Als je bij ons aan het kamperen bent, dan is er altijd een zwemgelegenheid in de buurt. Want naast een overdekt zwembad hebben we ook een recreatiemeer/zwemvijver. Hierin ligt een watertrampoline en een grote ijsberg waar je op kunt klimmen. Als je hier meer informatie wilt over het recreatiemeer/zwemvijver klik dan hier.

Overdekt zwemmen op de camping

Het overdekte zwembad ligt centraal op ons camping verder is het verwarmd en tot 1,40 diep. De ideale gelegenheid voor een dagje wanneer het weer iets minder is of voor verkoeling in de zomer. Het biedt plezier voor jong en oud want het zwembad is er iedere ochtend geopend tot 10uur  om lekker rustig baantjes te trekken en daarna hebben de kinderen vrij spel. Ook voor de allerkleinsten onder ons valt er genoeg te spetteren in het peuter spraypark, maar we vinden het wel belangrijk dat papa en mama dan mee komen om een oogje in zeil te houden.

Ontwikkeling zwembad met waterglijbaan?

Sinds 2016 zijn we flink aan het verbouwen. De complete verbouwing is nog niet helemaal af, maar we komen steeds dichterbij. Zo is er een nieuw dak op gekomen, het oude toiletgebouw is verwijderd en is de techniek van het water beheer verbeterd zodat de temperatuur constanter blijft. Maar het onderdeel wat misschien wel het gaafst is, is de waterglijbaan. De waterglijbaan is al gekocht en we zijn nu volop bezig met de aanbesteding van de juiste partijen die ons kunnen helpen met het opbouwen. Wij vinden het ontzettend spannend, en we gaan jullie op de hoogte houden via facebook.

Naast alle zwemfaciliteiten op onze camping, zijn er ook nog giga veel zwembaden in de omgeving zoals zwembad de Dorper esch en Freibad Nordhorn. Zie hiervoor ook wel de onderstaande linkjes:

Dorper esch in ootmarsum of denekamp

Freibad nordhorn zwemmen in Duitsland

Bekijk alle faciliteiten

Wat er nog meer te doen is: