In mei leggen de vogels een ei

Op dit moment is het kampeerseizoen van start, buiten de weekenden om is het heerlijk rustig op de camping. Wat betreft de mensen in ieder geval, de vogels tsjirpen er heerlijk op los.

Iedere ochtend worden we gewekt met een prachtig zangkoor van vele vogels. De Specht heeft er zijn eigen drum geluid bij en maakt het orkest compleet. Nu het zonnetje er ook nog bij komt is het heerlijk vertoeven op de camping. Wist je dat wij in het voorseizoen nog best wel wat plekjes beschikbaar hebben om een weekje te genieten van de zon? Geen probleem dat de grenzen dicht zijn, ook in Lattrop kun je heerlijk genieten.

Of je nou met of zonder privé sanitair wilt kamperen, er valt altijd wel iets te regelen. Je bent slechts een telefoontje verwijderd om ook gewekt te worden door een orkest van vogels. Te genieten van je croissantje met krantje in de zon. En een koffie-to-go met appeltaart, tijdens een heerlijke fietstocht,  in het prachtige coulisselandschap van het mooie Twente. Waar wacht je nog op? Kom genieten!  Bel gerust 0541-229368.