Jaarplaatsen huren

Een eigen plekje voor jezelf om je heerlijk terug te trekken van de dagelijkse sleur. De (klein)kinderen vermaken met alle faciliteiten van de camping en zelf kom je helemaal tot rust. Geen vakantiedag die nu nog verloren gaat!

Je hebt al een ruime jaarplek voor €1530,- (excl. 10% korting) voor het volledige tarieven overzicht klik hier.

Onze prachtige accomodaties

Hieronder het aanbod van te koop staande jaarplekken.

chalet-vier-personen-verhuur-famillie-camping-in-twente-kindvriendelijke-camping-in-nederland-camping-twente-camping-de-rammelbeek

4 persoons stacaravan

Gelegen nabij de Gele beek licht R070 (8.5m x 3.5). Een fijne 4 persoons stacaravan met 2 slaapkamers, douche, toilet en veranda(voorbouw).

Vraagprijs €5.900
chalet-6-stac--personen-verhuur-famillie-camping-in-twente-kindvriendelijke-camping-in-nederland-camping-twente-camping-de-rammelbeek

6 persoons stacaravan

L025 (10m x 3m) staat op een rustig plekje. Met 3 slaapkamers, douche, toilet en veranda is het de ideale uitvalsbasis voor vele fijne vakanties. Merk atlas.

Vraagprijs €8900,-
jaarpaalts in twente

Plaats voor eigen chalet

Nog een aantal jaarplaatsen beschikbaar,vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Jaarplaats vanaf €1530,- excl. 10% korting
Jaarplaats kopen twente

4 persoons stacaravan

In L023 (8.5m x 3,5m) sta je op een rustige plaats midden op de camping. Met 2 slaapkamers, veranda, douche en toilet is de basis aanwezig.

Vraagprijs €4.950,-
Verkoop R075 camping de rammelbeek (5)

4 persoons stacaravan

In R075 sta je op een rustige plaats centraal op de camping. In de stacaravan zijn 2 slaapkamers, veranda, douche en toilet aanwezig. Zie ook de foto’s voor een goede indruk.

Vraagprijs €6.900,-