Nieuwsbrief Camping de Rammelbeek

Bekijk snel de status van onze waterglijbaan!

Kamperen met pasen nu wel heel goedkoop

Kamperen met pasen

Ook het voor- en naseizoen kamperen voor slechts €10,-
En het kan nog goedkoper als je een maandarrangement neemt! Klik hier voor het uitgebreide tarieven overzicht.

Nieuwe safaritenten met eigen badkamer
Iedereen heeft wel familie wie eigenlijk niks heeft met kamperen. Maar toch wil je ze graag laten ervaren hoe het is! Dat kan nu want deze compleet ingerichte safaritenten zijn als een hotel op de camping. Bekijk ze snel op de website.

Waterglijbaan
Na een lang traject en veel papierwerk zijn we dan eindelijk begonnen! Een waterglijbaan op camping de Rammelbeek. Zoals je op de foto ziet staat de trap en het instapgedeelte. Meer dan 6 meter hoog! De baan zelf wordt uiteindelijk 50 meter lang! Zoals het er nu uitziet kunnen we met hemelvaart al glijden! Ben je benieuwd naar de voortgang? Kijk dan af en toe op onze facebook pagina om de updates te volgen.

 

egaliseren velden water afvoer campingAfwatering velden
Het was even worstelen want het weer zat deze winter niet mee. Toch is het ons gelukt om op 8 velden een V groeve aan te leggen. Dit moet er voor gaan zorgen dat regenwater sneller verdwijnt.

 

 

 

 

Let op:
Hemelvaart valt direct na de meivakantie. Dit houd in dat we speciale aanbiedingen hebben! Wil je dus voor hemelvaart nog even een weekje genieten met je gezin dan kan dat! Neem snel contact op via info@rammelbeek.nl of bel met 0541 229368. De receptie is elke geopend tussen 10.00 en 16.00.

Jullie hulp is van harte welkom
Weet jij camping de rammelbeek in de KCK te krijgen of in een ander blad met mediawaarde? Voor een leuk stuk/artikel kun je bij ons een week kamperen krijgen! Laat het ons vooraf even weten.

7 thoughts on “Nieuwsbrief

 • Wij komen zaterdag a s kijken; beetje opschonen en gaan ons 1986 / 2018 : 33 ste seizoen in en nog steeds met heel veel plezier met eigen en kleinkinderen

 • De mannen en vrouwen zijn deze winter goed bezig geweest op de camping, het wordt met de dag mooier.
  Ben zeer benieuwd naar de waterglijbaan bij het overdekte zwembad.
  Laten we hopen dat de zon deze dagen goed zijn best doet zodat de nieuw ingezaaide
  velden er straks mooi bij komen te liggen.

  Groet Herman en Ineke

 • Vorig jaar een chalet gekocht op de camping en werden met open armen ontvangen door de medewerkers. We hebben een heerlijk seizoen gehad. Hopen dat het dit jaar weer een mooi jaar gaat worden. We verheugen ons erop. Iedereen een super seizoen gewenst met hopelijk mooi weer!

 • Ook dit jaar kijken we er weer naar uit om op de rammelbeek weer van de vakantie te genieten, net als die vele jaren hiervoor. Onze dochter vindt het ook nog top en wij ook. Nog maar een paar maanden ….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *