Kamperen in september

Kamperen in september kan op camping de Rammelbeek wel heel goedkoop. Zo kost kamperen in ons laagseizoen slechts €13,- per plaats per nacht. Het gaat hierom een ruime comfort+ plaats met 10 ampère en watertappunt. Voor €10,- meer kunt u ook een plaats met eigen privé sanitair boeken. Deze plaats heeft naast de kampeerplek een eigen sanitair huisje met badkamer. We maken het nog mooier, de nacht prijs van €13,- is zelfs inclusief elektra en douchen! We zijn als camping inmiddels zo ver dat we geen gas aansluiting meer hebben en heel veel energie van de zon halen, hierdoor kunnen we soms iets terug doen! Interesse? neem dan snel contact op met en van onze medewerkers via info@rammelbeek.nl

Top deal!

Wil jij kamperen in september boek het dan nu via de website, telefoon of via de mail en wij zorgen ervoor dat er een plekje voor klaar staat bij aankomst. Het is ook mogelijk om een maand arrangement te boeken via info@rammelbeek.nl of tel 0541 22 93 68.

Kamperen in september nu nog leuker!

kamperen in september

Wat hebben we tot nu toe een geweldig jaar gehad! Het weer was perfect! Maar ook september lijkt het wederom prima kampeer weer te worden. En kamperen in september is natuurlijk veel leuker als het weer ook een beetje mee zit! Lekker fietsen door het Twentse coulisselandschap, wandelen in Ootmarsum of gewoon even niks doen voor de tent onder het genot van een lekker croissantje. En mocht het weer een keer minder zijn dan kunt u altijd een middagje rustig aan doen in restaurant Tijdloos. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers voor de haard.

Hele maand kamperen in september?
We hebben ook een hele leuke maand aanbieding voor september! Want de hele maand kamperen in september kost bij ons slechts €300,-Dit is inclusief elektra en douchen! Vraag snel naar meer informatie via info@rammelbeek.nl of 0541 22 93 68!

Kortom
Kamperen in september is zo slecht nog niet. Helemaal niet op camping de Rammelbeek. We hebben momenteel nog losse plaatsen in september, maar bijna alle maandarrangementen zijn volgeboekt. Interesse, neem snel contact op via info@rammelbeek.nl of bel met 0541 229368. De receptie is elke geopend tussen 10.00 en 16.00.

 

One thought on “Kamperen in september

  • Het is een heerlijke camping met fantastische medewerkers die voor je klaar staan en met je mee denken en absoluut niet moeilijk zijn. Bello het treintje wat over de camping rijd is fantastisch voor de kinderen . Vooral Boyke is de man die alles doet om zn gasten het naar de zin te maken op de camping . Privé sanitair is top ! Ik voel me welkom hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *