Kamperen in de herfstvakantie

TOP DEAL ALLEEN DEZE WEEK!

Kamperen in de herfstvakantie voor slechts €25,- per nacht met gratis upgrade naar privé sanitair & kosteloos annuleren!

kamperen in de herfstvakantie

Deze deal is alleen telefonisch of via de mail te boeken. Wil jij kamperen in de herfstvakantie, neem dan contact met ons op via info@rammelbeek.nl of bel 0541 22 93 68.

Top jaar!

Wat hebben we tot nu toe een geweldig jaar gehad! Het weer was perfect! Het animatie team was super en de glijbaan is niet meer weg te denken op de Rammelbeek! Mede door dit succes hebben we besloten om in de herfstvakantie een top deal neer te zetten, zodat kamperen in de herfstvakantie nog leuker wordt! Naast de bovenstaande deal is het ook mogelijk om een lang verblijf te boeken voor slechts €275,- met gratis upgrade naar privé sanitair! Tijdens de herfstvakantie zullen wij ook zorgen voor animatie en een leuk programma. Ben jij benieuwd wat er allemaal te doen valt, houd dan onze website goed in de gaten en volg ons op facebook.

 

Ook in september kampeer je bij ons voor slechts €10,- per plaats per nacht.
Dit geld voor de gehele periode van 26-8 t/m 13-10. En het kan nog goedkoper als je een maandarrangement neemt! Klik hier voor het uitgebreide tarieven overzicht.

 

Tips en TopsKamperen met waterglijbaan in twente
Ook dit jaar ontvangen wij graag weer jullie tips en tops! We hebben er al een groot aantal binnen gekregen! Zo is de waterglijbaan echt een succes, maar een nadeel is dat door de hoeveelheid bezoekers er veel zand naar binnen wordt gelopen. We gaan kijken hoe we dit kunnen oplossen deze winter. Verder zijn wij ook aan het zoeken naar nieuwe speeltoestellen en betere plaatsnummering en uitbreiding van ons strand. Wederom genoeg te doen voor ons! Heb jij je tip’s en top’s nog niet gegeven, mail deze dan snel naar info@rammelbeek.nl.

 

Let op:
Momenteel hebben we nog wel plaats voor kamperen in de herfstvakantie, maar er zijn al perioden in 2019 welke al bijna volgeboekt zijn. Wil jij een optie voor volgend jaar, neem snel contact op via info@rammelbeek.nl of bel met 0541 229368. De receptie is elke geopend tussen 10.00 en 16.00.

 

Jullie hulp is van harte welkom
Weet jij camping de rammelbeek in de KCK te krijgen of in een ander blad met mediawaarde? Voor een leuk stuk/artikel kun je bij ons een week kamperen krijgen! Laat het ons vooraf even weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *