Gratis vakantie vieren op een camping in Twente?

Camping de Rammelbeek promoot deze maand zijn Facebookpagina. Door de pagina te liken en het Facebook bericht te delen maak je automatisch kans op een van de vier waardecheques die worden verloot bij elke 500 nieuwe pagina likes. Meer kans maken? Vraag vrienden en of familie om dit bericht voor je te delen want de waardecheques zijn over te dragen aan medekampeerders. Tevens zijn de waardecheques in heel 2018 te besteden voor een kampeerarrangement van maximaal zeven dagen op onze mooie camping in Twente.

Heeft u al geboekt?

Wees dan niet getreurd, want ook onze gasten die al geboekt hebben maken kans op deze waardecheques. Dat betekend dat je in één keer een stuk goedkoper uit bent. Like dus snel onze Facebook pagina en bijhorend bericht.

 

Maar waarom kiezen voor een camping in Twente?

Twente is één van de mooiste regio’s van Nederland. Natuurlijk claimt bijna iedereen dat zijn/haar plekkie de mooiste is en om die reden proberen wij uit te leggen wat er zo gaaf is aan Twente. Een van de ideale kenmerken aan Twente is dat deze mooi centraal ligt in Nederland. Qua reizen ideaal, maar mede door deze centrale ligging kom je medekampeerders tegen uit alle provincies, dit maakt het extra leuk omdat je kinderen naar huis gaan met een vriendje uit Limburg of een vriendinnetje uit Leeuwarden. Ook wordt de Twentse gastvrijheid bijzonder goed ervaren. Twentenaren doen hun uiterste best om te laten zien hoe goed ze het voor ‘mekaa’ hebben. Dit vertaalt zich niet alleen in een goed gewaardeerde welkom als je met ze praat maar ook in perfect onderhouden terreinen, huizen, landgoeden en natuurgebieden. Daarnaast wil de Twentenaar ook graag laten zien wat hij/zij in het dagelijkse leven doet. Zo zijn er veel streekproducten die je kunt proeven, rust zones met uitzicht op het bedrijf en mogelijkheden om rondleidingen te volgen. Ook zijn Twentenaren eerlijk, zoek je een camping in Twente met een bepaalde reden, bespreek die dan met het camping personeel. Het kan goed zijn dat ze u doorsturen naar een andere camping omdat deze beter bij u past! Verder is er in Twente van alles te doen. Zo kun je er dagen lang fietsen naar bijvoorbeeld plaatsen zoals Ootmarsum, Denekamp of Nordhorn(DE).  Of wandelen in de natuurgebieden Singraven, Springendal, Bervennen of Tankenberg. Ook is er voor de jongere doelgroep genoeg te doen in de omgeving zoals winkelcentra in Enschede of de bioscoop, karten, indoorspeeltuinen of de dierentuin. Met andere woorden laat u gerust adviseren door een van de campings of bijvoorbeeld de VVV. Camping de Rammelbeek wenst u in ieder geval heel veel plezier toe op een mooie camping in Twente!

 

 

4 thoughts on “Win één van de 4 overnachtingscheques t.w.v. €250,- * op een mooie camping in Twente

 • We zijn nog nooit in Twente geweest , ( wel heel benieuwd)
  Voor heen op camping in Limburg geweest , en voor aan in Duitsland
  We hebben onze trekcaravan pas een paar jaar .
  Voor heen altijd sta caravan in belgie geweest ( Zutendaal)
  Met trek caravan kun je ieder jaar andere plek op zoeken
  Omdat hij al oud is de caravan gaan we niet heel ver zoals BV Spanje italie
  In eigen land is het ook mooi , en de taal is te verstaan!
  Onze kinderen zijn 18 en 21 en gaan hun eigen weg .
  Zoon vindt af en toe nog leuk om mee te gaan .
  Anders is hij altijd aan het werken ( heeft ICT geleerd en heeft al zijn eigen bedrijf.
  Dochter zal dit jaar wel niet meer mee gaan ( heeft sinds kort een vriend)
  Dus wie weet komen wewel eens naar de rammelbeek in Twente!!!!!!!

 • Hallo, wir kommen jedes Jahr aus Deutschland für ein paar Wochenenden nach De Rammelbeek.
  Die Kinden finden den See total schön, alles sehr Naturbelassen. Nette Menschen überall.
  Seit diesem Jahr kann man auch Online buchen. So stellt man sich ein erholsames Wochenende vor.
  Weiter so…
  Stefan van den Berg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *