Love2camp bezoekt Camping de Rammelbeek

Opzoek naar een camping in Twente. Via Facebook kwamen we onlangs in contact met camping De Rammelbeek in Lattrop (Overijssel). De camping claimt ruime plaatsen te hebben en dat spreekt ons natuurlijk aan. Eerlijk gezegd kenden wij De Rammelbeek niet, maar na een kijkje op hun eigen website en het onmisbare Zoover waren we meteen enthousiast.

Op naar deze leuke camping in twente, samen met onze twee boys van 7 en 4 jaar oud. Voor hen is de camping echt een walhalla. Er zijn verschillende speeltuintjes: eentje bij de ingang met een nieuwe bungee trampoline die tegen betaling kan worden gebruikt. Verder een grote speeltuin in het midden van de camping en dan nog een speeltuin aan het einde van de camping. Ook is er een indoorspeeltuin die aan het restaurant grenst en een kleine kinderboerderij. Bij aankomst krijg je een informatieboekje van de camping met daarin ook enkele tegoedbonnen, onder meer voor een keertje gratis op de bungee trampoline en voor een uur gratis skelter rijden. De jongens vonden beide activiteiten echt super.

Het animatieteam is heel enthousiast. Drie keer per dag zagen we ze voorbij onze vouwwagen komen en ze bleven vrolijk en uitnodigend. Leuk om te zien. Op zondagochtend verzamelen de campingkinderen zich bij het Centraal Station (toevallig tegenover onze plek) voor een gratis ritje met Bello de trein. En het allermooiste: ze krijgen nog een ijsje toe.

camping in twente

Camping in twente? Bello de trein laat je de leukste plekjes zien.

Als je van zwemmen houdt, ben je bij De Rammelbeek aan het goede adres. De camping heeft een grote recreatieplas met daarop enkele speeltoestellen waaronder een grote ijsberg waar je vanaf kunt glijden en een trampoline. Rondom het meer zijn ook staanplaatsen. En dan is er op het midden van de camping nog een zwembad. Wie de beoordelingen op Zoover leest, ziet dat sommige mensen het zwembad verouderd noemen. Het is inderdaad een beetje donker en kan wel een touch up gebruiken. Gelukkig hoorden we dat een opknapbeurt voor het zwembad op de agenda staat. En eerlijk is eerlijk, onze jongens hebben we hier geen enkele keer over gehoord. Zij hadden het fantastisch naar hun zin in het bad en bij de speeltoestellen die in zwembad staan.

Benieuwd naar de rest van dit artikel bezoek dan snel:

Camping De Rammelbeek in Lattrop, Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *