Bekijk snel de street view video van onze familie camping in Twente!

Afgelopen mei werd duidelijk zichtbaar dat op deze prachtige familie camping in Twente ‘genieten’ de fundering is van een fijne vakantie.

Camping de Rammelbeek, verscholen in de bossen van Twente, is te vinden tussen het pittoreske Ootmarsum (NL) en waterstad Nordhorn (DE). Gelegen nabij verschillende natuurgebieden zoals de Bergvennen, Singraven en het Springendal biedt het de ideale uitvalsbasis voor de fietsers en wandelaars onder ons. In de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar die inhaken op het uitgebreide kooppunt route netwerk. De knooppunt routes nemen u mee langs alle high lights in Twente. Zo is er de watermolen route en de Landgoed route of een van de door de camping zelf ontworpen routes. Geen fiets mee? Dan huur je er een op de camping of je gaat lekker wandelen. Er staat namelijk al een mooie wandelroute in het informatieboekje van de camping, deze start nabij de camping op natuurgebied de Bergvennen.

De naam van deze familie camping in Twente is te danken aan het beekje ‘de Rammelbeek’ welke naast en door de camping stroomt. Op 18 hectare grasgrond zijn 220 royale plaatsen gecreëerd met verschillende zones voor de doelgroepen ‘gezinnen met jonge kinderen’, ‘gezinnen met tieners’ en ‘de rustzoekers’. Voor alle doelgroepen wordt van alles georganiseerd en er zijn ook veel faciliteiten die interessant zijn voor jong en oud, zoals een overdekt zwembad, indoor speeltuin, camping winkel en nog veel meer. Hierover is meer informatie te vinden op onze website.

Kortom, deze familie camping in Twente is dé ideale uitvalsbasis voor een fantastische vakantie vol ontspanning en belevenissen in het gezellige, gastvrije Twente. Bekijk snel de street view video om een impressie te krijgen van het hoogseizoen. Een street view video van camping de Rammelbeek in een rustige periode zal binnenkort verschijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *