ANWB camping van het jaar verkiezingen

Super bedankt allemaal! Uit meer dan 9000 campings plaatsten jullie ons op een shotlist van 30 campings in de verkiezingen van de ANWB camping van het jaar 2018. We zijn helaas niet genomineerd tot de 12 beste maar het doet ons goed om te lezen dat we hoog scoren op innovatie en ontwikkeling.

ANWB camping

Wie is Camping de Rammelbeek

Gelegen aan het grensgebied van Duitsland ligt aan een klein beekje Camping de Rammelbeek. Een veel bezochte camping in Twente. Mede door haar fijne ligging, de camping is namelijk de perfecte uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten of uitstapjes naar waterstad Nordhorn, het kasteel van Bad Bentheim of het pittoreske Ootmarsum. Eenmaal in Twente ervaar je al snel de Twentse gastvrijheid, het grote aanbod van streekproducten en de diversiteit van georganiseerde activiteiten in de omgeving.

Energie op houtsnippers

Twente is prachtig en bij Camping de Rammelbeek doen ze van alles om daar een steentje aan bij te dragen. Een goed onderhouden camping, schoon en misschien wel het belangrijkste bezig met de toekomst. Zo is er geïnvesteerd in diverse milieu ontlastende en energie opwekkende maatregelen. Naast de zonnepanelen, zonneboilers en grijswatersystemen is Camping de Rammelbeek de eerste camping van zijn formaat die volledig van het gas af is. Alle gebouwen zoals de receptie, horeca, sanitair gebouwen en alle prive sanitair units (72) worden voorzien van warm water gemaakt door verbranding van houtsnippers. Met behulp van 3 palletkachels en ondergrondse ringleidingen wordt er gezorgd dat gas overbodig is geworden.

De perfecte plek

Daarnaast is de Rammelbeek bezig geweest met de digitale vertaling van de perfecte plek. Waar vroeger doelgroepen telefonische op de beste plaatsen werden geboekt, gebeurde dat de laatste jaren op basis van eigen perceptie. Door het park op te delen in zones (gezinnen met kinderen, gezinnen met jonge tieners en rustzoekers) is het voor de gast ook online veel duidelijker waar doelgroep genoten zich bevinden. Hierdoor zijn er minder ergernissen van de verschillende dagritmes die de verschillende zones met zich meedragen en is de kans groter om vrienden te maken.

 

 

Nieuwsgierig neem gerust een kijkje op ANWB camping de rammelbeek, via de website www.rammelbeek.nl of neem contact op via info@rammelbeek.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *