camping-de-rammelbeek-familie-camping-lattrop

Kamperen Herfstvakantie

Kamperen herfstvakantie is zo gek nog iet! De bladeren vallen van de boom, er valt af en toe een buitje en de temperatuur is al wat omlaag gezakt. Toch maakt het zonnetje dat nog af en toe achter de wolken tevoorschijn komt het aangenaam in jullie eigen voortent. Met de kinderen een spelletje spelen, benieuwd wie er dit keer wint? Of laat u ze toch liever spelen met alle andere kinderen op de camping terwijl u zelf langzaam in slaap valt onder het genot van een glaasje en een goed luisterboek.

Kamperen tijdens de Herfstvakantie heeft voor- en nadelen, de doorgewinterde kampeerder zoals u ziet die nadelen niet en trekt er lekker met gezin en caravan op uit. Dit jaar probeert u het eens op de Rammelbeek in Lattrop. Kamperen Herfstvakantie in het Twentse coulisselandschap, lekker weg met de elektrische fiets, haren in de wind en gaan. Er zijn veel verschillende activiteiten te beleven in de omgeving van de Rammelbeek. Maar ook op de camping zelf staat het animatieteam in de herfstvakantie weer klaar om u en uw kinderen te vermaken. Knutselen in de ochtend, gave activiteiten verdeeld over de rest van de dag. En in de avond een bingo of andere activiteit.

Buiten koken tijdens de herfstvakantie wordt een uitdaging, wanneer de aardappels zo in de pan van de buurman waaien. Gelukkig kunt u ook tijdens de Herfstvakantie eten in het restaurant op de Rammelbeek. Maar ook in de omgeving zijn verschillend betaalbare en lekkere restaurants. U mag dus zeker buiten koken, met het risico dat u een echte Herfst bladeren schotel krijgt of lekker knus in uw caravan. De winkel is ook geopend voor wanneer u nog wat van uw maaltijd vergeten bent. Maar u kunt dus ook zeker ergens anders terecht.

Mega deal tijdens kamperen in de herfstvakantie

Kamperen herfstvakantie is voor de doorgewinterde kampeerder, maar ook voor ieder andere kampeerder op de Rammelbeek. U bent van alle gemakken voorzien, tijdens de Herfstvakantie en er is een speciaal arrangement ook met privé sanitair!! Vraag de receptie naar meer!

Interesse in deze deal mail dan naar info@rammelbeek.nl of bel 054122936. Of bekijk onze beschikbare plaatsen via onze boekingsmodule.

Dus kom genieten in het mooie Lattrop is de ideale uitgangsbasis voor een tripje naar Ootmarsum, Enschede en zelfs Duitsland! In het Grolsch gebied moet ook zeker de herfstbok geprobeerd worden en vergeet vooral niet de beroemde krentewegge. Komt u hem dit jaar ook proberen? Graag tot in de Herfstvakantie!