Covid-19

Update 22-9

Allereerst bedankt voor uw geduld, de situatie is voor iedereen onduidelijk en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Zoals uw weet zijn de maatregelen omtrent COVID-19 versoepeld. Op deze pagina proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de huidige stand van zaken. Heeft u vragen, stuur dan een mailtje naar info@rammelbeek.nl

Super deal

Om kamperen extra aantrekkelijk te maken hebben wij tijdens de herfstvakantie kamperen met privé sanitair extra aantrekkelijk gemaakt. Wij vragen namelijk geen aanbetaling en annuleren van de boeking is gratis tot 3 dagen voor aankomst. Helemaal mooi is dat een overnachting tijdens deze periode ‘slechts’ €28,- kost voor een kampeerplaats inclusief privé sanitair!

Voor iedereen toch nog een leuke vakantie
Ondanks de corona kun je nog heerlijk genieten van je vakantie. Kinderen in de speeltuin of van de vele animatieactiviteiten. Samen lekker fietsen, wandelen, bbq’en en tot rust komen met je eigen gezin.
Gezien de omvang van onze camping zullen onderstaande regels hoogstwaarschijnlijk nog lange tijd zullen gelden:

  •            Volg de richtlijnen van het RIVM & houd 1,5 meter afstand
  •            Heeft er iemand in het gezin klachten, blijf dan allemaal thuis
  •            Onze voorzieningen zijn beperkt of niet open, bij verblijf ga je hiermee akkoord   
  •            In de receptie mag niet meer dan één persoon naar binnen, de rest wacht buiten als er al iemand binnen is

Let op, houd jij of iemand in jullie gezin zich niet aan bovenstaande richtlijnen, dan waarschuwen wij niet én hebben wij het recht om jullie voor het hele kampeerseizoen van de camping te verwijderen.

Bedankt voor uw begrip
Het is allemaal ontzettend vervelend, maar als we ons netjes aan de bovenstaande regels  houden dan kunnen we er samen nog een fijn kampeerseizoen van maken. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer van alle faciliteiten te kunnen voorzien. Dit is echter afhankelijk van de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio Twente. Heel graag tot ziens, denk aan elkaar, blijf gezond en een fijn verblijf.

Mocht je verder nog vragen hebben, zet deze dan op de mail, zo kunnen wij een zo goed mogelijk antwoord geven.
Kijk ook eens of je het antwoord op je vraag misschien al kunt vinden op deze site:https://vrtwente.nl/actueel/vragen-en-antwoorden-over-recreatie-en-toerisme/