Covid-19

Update maart 2021

Op deze pagina proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de huidige stand van zaken omtrent de Covid-19 uitdaging. Heeft u na aanleiding van onderstaande gegevens nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@rammelbeek.nl

Huidige stand van zaken

Momenteel mogen campings in ons land open! Er zijn wel een aantal restricties. Zoals een maximum aantal in het zwembad. Over het algemeen zorgt dit niet voor heel veel overlast, maar soms zul je 5 minuutjes moeten wachten. Daar in tegen heb je meer ruimte voor speelplezier 🙂 Verder zul je bij de receptie nog wel de nodige voorzorgsmaatregelen vinden maar door frequente schoonmaak en afstand houden is bijvoorbeeld het sanitair gebouw gewoon open.

Voor iedereen een leuke vakantie
Ondanks de corona kun je nog heerlijk genieten van je vakantie. Kinderen in de speeltuin of van de vele animatieactiviteiten. Samen lekker fietsen, wandelen, bbq’en en tot rust komen met je eigen gezin.
Gezien de omvang van onze camping zullen onderstaande regels hoogstwaarschijnlijk nog lange tijd zullen gelden:

  •            Volg de richtlijnen van het RIVM & houd 1,5 meter afstand
  •            Heeft er iemand in het gezin klachten, blijf dan allemaal thuis
  •            Onze voorzieningen zijn beperkt of niet open, bij verblijf ga je hiermee akkoord   

Let op, houd jij of iemand in jullie gezin zich niet aan bovenstaande richtlijnen, dan waarschuwen wij niet én hebben wij het recht om jullie voor het hele kampeerseizoen van de camping te verwijderen.

Bedankt voor uw begrip
Het is allemaal ontzettend vervelend, maar als we ons netjes aan de bovenstaande regels  houden dan kunnen we er samen nog een fijn kampeerseizoen van maken. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer van alle faciliteiten te kunnen voorzien. Dit is echter afhankelijk van de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio Twente. Heel graag tot ziens, denk aan elkaar, blijf gezond en een fijn verblijf.

Mocht je verder nog vragen hebben, zet deze dan op de mail, zo kunnen wij een zo goed mogelijk antwoord geven.
Kijk ook eens of je het antwoord op je vraag misschien al kunt vinden op deze site:https://vrtwente.nl/actueel/vragen-en-antwoorden-over-recreatie-en-toerisme/