Covid-19

Update 23 juni

Allereerst bedankt voor uw geduld, de situatie is voor iedereen onduidelijk en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Zoals uw weet zijn de maatregelen omtrent COVID-19 versoepeld. Op deze pagina proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de huidige stand van zaken. Heeft u vragen, stuur dan een mailtje, daar kunnen we u een zo goed mogelijk antwoord geven, geef ons echter een dagje tijd om te reageren, het is erg druk.

Kamperen ná 15 juni
Goed nieuws, als er geen tweede coronapiek komt mag er weer gekampeerd worden! Hier zijn wij natuurlijk erg blij meer, maar we hebben wel een uitdaging. Het sanitairgebouw zal waarschijnlijk slechts deels open mogen.  Het moet namelijk coronaproof zijn. Dit houdt in dat douches waarschijnlijk om en om gebruikt mogen worden en een aantal faciliteiten misschien gesloten blijft, zoals de wasmachines. Dit betekent een capaciteits probleem welke  grote impact heeft. Wij nemen om die reden momenteel geen nieuwe boekingen aan wanneer onze camping voor meer dan 60% bezet is. Kom je lekker kamperen, beperk dan je bezoek aan de openbare gebouwen. Ga in je eigen caravan naar het toilet en beperk de duur van het douchen. Het ontvangen van bezoek op de camping is beperkt mogelijk. Maximaal 3 personen en melden bij de receptie is verplicht.
Heb je een voorkeursplaats door gegeven zonder privé sanitair dan kan het voorkomen dat jullie toch ergens anders op de camping komen te staan, wij proberen zoveel mogelijk gasten een coronaproof vakantie te bieden.

Jaarplaatsen
Jullie waren natuurlijk al van harte welkom om bij ons vakantie te komen vieren en dit blijft zo. Het blijft dit jaar echter verplicht om de douche en toilet in jullie eigen chalet te gebruiken, de douche en toilet in de openbare gebouwen zijn voor onze kampeergasten. Zo proberen we de 1,5 meter afstand mogelijk te maken binnen de gebouwen, we hopen op jullie begrip.

Voor iedereen toch nog een leuke vakantie
Ondanks alles kun je nog heerlijk genieten van je vakantie. Kinderen in de speeltuin of genieten van de vele animatieactiviteiten. Samen lekker fietsen, wandelen, bbq’en en tot rust komen met je eigen gezin.
Gezien de omvang van onze camping zullen onderstaande regels hoogstwaarschijnlijk ook na 15 juni gelden:

 •            Volg de richtlijnen van het RIVM
             Houd 1,5 meter afstand
 •            Heeft er iemand in het gezin klachten, blijf dan allemaal thuis
 •            Onze voorzieningen zijn beperkt of niet open, bij verblijf ga je hiermee akkoord
 •            De campingwinkel is geopend er gelden dezelfde regels als in de supermarkt
       
 •            Kiest u ervoor om onder deze omstandigheden op onze camping te verblijven, dan gaan wij niet meer met u in gesprek over compensaties, vouchers of het retourneren van geld
 •            In de receptie mag niet meer dan één persoon naar binnen, kom dus ook niet met meerdere personen en wacht buiten als er al iemand binnen is
 • In de winkel niet meer dan drie personen naar binnen en neem een winkelwagen mee naar binnen.

Let op, houd jij of iemand in jullie gezin zich niet aan bovenstaande richtlijnen, dan waarschuwen wij niet én hebben wij het recht om jullie voor het hele kampeerseizoen van de camping te verwijderen.

Bedankt voor uw begrip
Het is allemaal ontzettend vervelend, maar als we ons netjes aan de bovenstaande regels  houden dan kunnen we er samen nog een fijn kampeerseizoen van maken. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer van alle faciliteiten te kunnen voorzien. Dit is echter afhankelijk van de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio Twente. Heel graag tot ziens, denk aan elkaar, blijf gezond en een fijn verblijf.

Mocht je verder nog vragen hebben, zet deze dan op de mail, zo kunnen wij een zo goed mogelijk antwoord geven.
Kijk ook eens of je het antwoord op je vraag misschien al kunt vinden op deze site:https://vrtwente.nl/actueel/vragen-en-antwoorden-over-recreatie-en-toerisme/