Covid-19

Update 7 mei

Allereerst bedankt voor uw geduld, de situatie is voor iedereen onduidelijk en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Zoals uw weet zijn de maatregelen omtrent COVID-19 aangescherpt. Op deze pagina proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de huidige stand van zaken. Heeft u vragen, stuur dan een mailtje, daar kunnen we u een zo goed mogelijk antwoord geven, geef ons echter een dagje tijd om te reageren, het is erg druk.

U heeft het goede nieuws vast gehoord, de campings in Twente worden weer deels geopend. Veiligheidsregio Twente heeft kamperen toegestaan voor mensen met eigen sanitair. Dit levert echter ook heel veel vragen op en wij proberen u zo goed mogelijk te informeren omtrent de laatste stand van zaken.

Kamperen vóór 1 juli
Volgens de huidige wet en regelgeving, in regio Twente, ben je alleen welkom om te kamperen als je een toilet én douche in je eigen caravan of chalet hebt of als je een plek met privé sanitair hebt geboekt. Dit betekent dat alle reserveringen vóór 1 juli komen te vervallen voor gasten die niet aan deze voorwaarde (kunnen) voldoen. Dit is geen leuk nieuws, wij bieden echter gratis omboeken of een voucher geldig tot einde kampeerseizoen 2021! Komt je reservering te vervallen omdat je geen eigen sanitair in je kampeermiddel hebt, neem dan even contact met ons op via de mail (ook als je nog geen aanbetaling hebt gedaan). Alvast bedankt.


Kamperen ná 1 juli
Goed nieuws, als er geen tweede coronapiek komt mag er weer gekampeerd worden! Hier zijn wij natuurlijk erg blij meer, maar we hebben wel een uitdaging. Het sanitairgebouw zal waarschijnlijk slechts deels open mogen.  Het moet namelijk coronaproof zijn. Dit houdt in dat douches waarschijnlijk om en om gebruikt mogen worden en een aantal faciliteiten misschien gesloten blijft, zoals de wasmachines. Dit betekent een capaciteits probleem welke  grote impact heeft. Wij nemen om die reden momenteel geen nieuwe boekingen aan wanneer onze camping voor meer dan 50% bezet is. Omdat we tijdens een aantal perioden al meer dan 50% bezet zijn bieden wij gratis omboeken of een voucher  aan voor gasten die liever niet wensen te komen, omdat wij jullie niet de vakantie kunnen bieden die je van ons gewend bent. Ook om de bezettingsgraad iets te verlagen, adviseren wij gasten die in de risicodoelgroep vallen deze optie te overwegen. Kom je toch lekker kamperen, beperk dan je bezoek aan de openbare gebouwen. Ga in je eigen caravan naar het toilet en beperk de duur van het douchen. Het ontvangen van bezoek op de camping is helaas ook niet mogelijk.
Kampeergroepen kunnen lastiger 1,5 meter afstand bewaren, vandaar dat wij deze reserveringen annuleren. Jullie krijgen van ons een voucher geldig tot einde kampeerseizoen 2021.
Heb je een voorkeursplaats door gegeven zonder privé sanitair dan kan het voorkomen dat jullie toch ergens anders op de camping komen te staan, wij proberen zoveel mogelijk gasten een coronaproof vakantie te bieden.

Jaarplaatsen
Jullie waren natuurlijk al van harte welkom om bij ons vakantie te komen vieren en dit blijft zo. Het blijft dit jaar echter verplicht om de douche en toilet in jullie eigen chalet te gebruiken, de douche en toilet in de openbare gebouwen zijn voor onze kampeergasten. Zo proberen we de 1,5 meter afstand mogelijk te maken binnen de gebouwen, we hopen op jullie begrip. En ook voor jullie geldt dat bezoek ontvangen op de camping niet tot de mogelijkheden behoort.

Voor iedereen toch nog een leuke vakantie
Ondanks alles kun je nog heerlijk genieten van je vakantie. Kinderen in de speeltuin of genieten van de vele animatieactiviteiten. Samen lekker fietsen, wandelen, bbq’en en tot rust komen met je eigen gezin.
Gezien de omvang van onze camping zullen onderstaande regels hoogstwaarschijnlijk ook na 1 juli gelden:

 •            Elke vorm van (dag)bezoek is niet welkom en groepsvorming is verboden
 •            Volg de richtlijnen van het RIVM
             Houd 1,5 meter afstand
 •            Heeft er iemand in het gezin klachten, blijf dan allemaal thuis
 •            Onze voorzieningen zijn beperkt of niet open, bij verblijf ga je hiermee akkoord
             Er is beperkt animatie voor kinderen tot 12 jaar
 •            De campingwinkel is geopend er gelden dezelfde regels als in de supermarkt
             Ga niet op bezoek bij andere kampeerders of met groepen bij elkaar zitten
 •            Kiest u ervoor om onder deze omstandigheden op onze camping te verblijven, dan gaan wij niet meer met u in gesprek over compensaties, vouchers of het retourneren van geld
 •            In de receptie mag niet meer dan één persoon naar binnen, kom dus ook niet met meerdere personen en wacht buiten als er al iemand binnen is
 • In de winkel niet meer dan drie personen naar binnen en neem een winkelwagen mee naar binnen.

Let op, houd jij of iemand in jullie gezin zich niet aan bovenstaande richtlijnen, dan waarschuwen wij niet én hebben wij het recht om jullie voor het hele kampeerseizoen van de camping te verwijderen.

Bedankt voor uw begrip
Het is allemaal ontzettend vervelend, maar als we ons netjes aan de bovenstaande regels  houden dan kunnen we er samen nog een fijn kampeerseizoen van maken. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer van alle faciliteiten te kunnen voorzien. Dit is echter afhankelijk van de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio Twente. Heel graag tot ziens, denk aan elkaar, blijf gezond en een fijn verblijf.

Mocht je verder nog vragen hebben, zet deze dan op de mail, zo kunnen wij een zo goed mogelijk antwoord geven.
Kijk ook eens of je het antwoord op je vraag misschien al kunt vinden op deze site:https://vrtwente.nl/actueel/vragen-en-antwoorden-over-recreatie-en-toerisme/